"רישיונו נפסל": צעיר מהעיר נתפס על מהירות חריגה

במהלך פעילות אגף התנועה של משטרת ישראל במהלך הלילה האחרון בכביש 38, צעיר תושב העיר בן 22, נתפס סמוך למושב אשתאול נוהג במהירות חריגה של 214 קמ"ש – ובעקבות כך הוא עוכב לחקירה ורישיונו נשלל לחודש ימים.
מדוברות המשטרה (אגף התנועה) נמסר, כי "הלילה, במסגרת פעילות אכיפה ממוקדת נגד עבירות המהירות הגורמות לתאונות דרכים, נקלט באמצעות מכשיר הדבורה, רכב פרטי שנע על כביש 38 סמוך לצומת אשתאול במהירות 214 קמ"ש", זאת בזמן שהמהירות המותרת בכביש היא 90 קמ"ש.
"מיד בוצעו מספר פעולות מהירות של השוטר, אשר הביאו לעצירתו של הנהג כעבור מספר ק"מ למרות המהירות הגבוהה", הוסיפו במשטרה וציינו, כי "הנהג, תושב בית שמש בן 22, עוכב לחקירה בגין עבירת המהירות ורישיון הנהיגה שלו נפסל ל-30 ימים. בתום החקירה שוחרר בתנאים מגבילים עם הזמנה לשיפוט מהיר בבימ"ש".
בדוברות המשטרה הוסיפו והדגישו, כי "פעילות האכיפה מייצרת הרתעה ומגבירה את הביטחון בכבישים. נמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי עבירות מסכנות חיים, במטרה להגדיל את סיכויי מבצעי העבירות להיתפס".
תגובות