דף ראשי גורמהדרין מתכונים מתכונים - בית שמש פרויקט שבועות: אביגיל מייזליק במתכונים שיעשירו לכם את שולחן החג אביגיל מייזליק ד' סיון ה'תש"פ 27/05/20 בלעדי למהדריניוז: רעיונות של מתכונים שאת כולם ניתן להקפיא מראש! מתכונים קלים ומסובכים יותר, מלוחים ומתוקים, מתוך תקווה להעשיר את שולחנות החג בעירנו, ושנזכה כולנו בבית שמש - לחג שמח, קדוש ומלא תורה. אמהות מבשלות לשבת - גונדי מערכת מהדריניוז כ"א אייר ה'תשע"ז 17/05/17 2 אמהות מבשלות לשבת מארח השבוע את, מ. ה. חדד מרמה א' שהכינה גונדי אורגינל, לשובע ספינג' מרוקאי אותנטי כפי שמעולם לא טעמתם רותה טויזר כ"ד כסלו ה'תש"פ 22/12/19 מתכוניה של השפית רותה טויזר הם מצרך מבקש בכל מוספי האוכל וספרי המתכונים בארץ. באמצעות קסם אישי וקצת קשר משפחתי:) הצלחנו לשים יד על המתכון לספינג' המושלם. אז חגרו סינרים ונתחיל לבשל מתכון "טייסטי": חלקי עוף בציפוי קורנפלקס פריך מערכת מהדריניוז כ"ט חשון ה'תשע"ט 07/11/18 לרגל הפתיחה המחודשת ברמה א', "כל הקפואים" מגיש לכם את הספיישל השבועי: מתכון לשבת עם "טיפ" טעים מיוחד עוגת 3 שכבות כשרה לפסח של אביגיל מייזליק אביגיל מייזליק י' ניסן ה'תשע"ז 06/04/17 שכבת קפה, שכבת שקדים ושכבת שוקולד יוצרים יחד טארט יפה וחגיגי, ובצירוף קרם מבריק ושוקולדי מתקבלת עוגת פסח טעימה ונהדרת אסאדו בירקות שורש גורמהדרין מתכונים ח' ניסן ה'תשע"ז 04/04/17 אני אוהב את הצורה של נתחי האסדו, שנראים כמו שרשרת, ואוהב את הטעם העשיר שהם מקבלים אחרי שהות ארוכה בתנור. כאן הם צלויים עם פלפל גרוס מלח ורוזמרין , ומוקפים בירקות שורש חורפיים. למתכון אין טיפת שמן, למעשה הרוטב שניגר משומן האסאדו ממלא את מקום השמן