מתכון: אושפלו פרווה מבורגול

ורד כהן, מאסטר NLP
ב' אייר ה'תשפ"א 14/04/21
השפית ורד כהן שהיא גם מסטר בשיטת NLP במגוון מתכונים בריאים ,וקלים להכנה. אושפלו פרווה מבורגול עדיין לא אכלתם? צפו בסרטון המצורף למתכון הנפלא. לבריאות...
הבורגול בדרכו לאושפלו
הבורגול בדרכו לאושפלו

אושפלו פרווה מבורגול 

 

2 בצלים גדולים פרוסים
8 שיני שום שלמות
4 גזר חתוכים גפרורים.
קופסת חומוס
3 כוסות בורגול שבור גס. 
1 כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כף אבקת מרק 
שמן.
6 כוסות מים.
 


לטגן בסיר רחב את הבצלים והשום כמה דקות. להוסיף את הגזר עוד כמה דקות. להוסיף את החומוס ואת התבלינים ולערבב טוב. 
להוסיף את הבורגול ולהוסיף 6 כוסות מים, לערבב ולכסות וכשרותח להשים על אש נמוכה במשך 20 דקות. לפתוח את המכסה אחרי 10 דקות. 

 

 

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא...
 

 


 לסדנאות בישול עם השפית ורד כהן חייגו 050-2518855  או לחצו כאן

 

תגובות

* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש באתר, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע.